Wat ik nog van je wil weten

De app die je helpt om mooie gesprekken te voeren met iemand die niet meer lang te leven heeft.

Honderden vragen om hardop te bespreken

Herinneringen leg je direct vast

Met familieleden en vrienden die dichtbij staan ben je betrokken

Zie ze als een uitnodiging voor soms een luchtig, soms een ontroerend gesprek. Blader door de vragen en stel ze hardop aan degene voor wie je zorgt.

Klik hier voor voorbeeldvragen

Antwoorden kun je samen opslaan op de manier die bij jullie past. Of bij het moment. Zo ontstaat een mooie verzameling van herinneringen in een persoonlijke tijdlijn

Ook al ben je fysiek niet altijd bij elkaar. Als je wilt, kun je hen uitnodigen en kunnen zij vanaf ieder toestel herinneringen vastleggen en delen.

Bij elkaar zitten en praten. Samen lachen, huilen en delen. Oude herinneringen ophalen en nieuwe maken, maar ook vastleggen. Nu het nog kan.
Vragen over de app? Bel ons: 088 33 52 075Over ons en contact

Nachtenlang praatte ik met mijn doodzieke neef. Tot de zusters kwamen vragen of we wilden gaan slapen. Onze gesprekken werden eerlijker. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde. Om samen delen. Ik kijk met een fijn gevoel terug op deze tijd die we met elkaar zo intens beleefd hebben."

Mijn man heeft aan mij een brief geschreven en aan de kinderen en kleinkinderen ook. Dat was heel mooi. Opa had een briefje geschreven. Dit ervaren we als heel bijzonder.

Ik vind het mooi dat je in de app ook een stem kunt opnemen. Een stem vergeet je op een gegeven moment. Zo neem je hem voor altijd mee."

Ik was 27 en hoorde in één keer dat allebei mijn ouders ernstig ziek waren. Ze hadden niet lang meer. Toch vierde ik de meest fantastische feestdagen. Ik zat tussen mijn ouders op de bank met oud en nieuw. Allebei ziek maar ze waren er nog. Wat wens je elkaar dan om 12 uur? Een prettig uiteinde dan maar."

Susan

Dora

Rosanne

GebruiksvoorwaardenVeelgestelde vragen

Download GRATIS op je telefoon!