Op vakantie in eigen land

Op vakantie in eigen land

In Nederland zijn er veel mooie gebieden die het heel aantrekkelijk maken om in Nederland op vakantie te gaan. Een van de mooiste manieren om deze prachtige gebieden te zien is vanaf de fiets. Wanneer je door een landschap fietst kan je alles veel beter in je opnemen dan wanneer je er met de auto of trein doorheen raast. Ook kan je op de fiets weer een grotere afstand afleggen dan je te voet kan doen. Daarom is de fiets een ideaal vervoersmiddel om leuke gebieden in Nederland te ontdekken. Fietsvakantie Nederland is daar een echte aanrader voor. Je overnacht dan op verschillende plekken tijdens je fietsvakantie. Op deze manier zie je een nog veel groter gebied dan wanneer je elke ochtend vanuit hetzelfde hotel zou vertrekken. 

 

Een onbezorgde fietsvakantie

Tijdens je fietsvakantie in Nederland kan je van hotel naar hotel fietsen. Hierdoor combineer je een actieve vakantie met toch comfort. Een van de onderdelen die het extra comfortabel maakt is dat je bagage achter je aan komt. Je grote koffer of zware tas wordt naar je volgende hotel gebracht zonder dat je hier zelf iets aan hoeft te doen. Je kan hierdoor met zo min mogelijk bagage op de fiets stappen. Tijdens de route ben je dan niet bezig met je bagage maar juist met het prachtige uitzicht en de natuur waar je doorheen rijdt. Je kan vaak voor verschillende fietsvakanties kiezen. Deze zijn dan van tevoren voor je uitgestippeld met een route en de hotels worden geboekt. Je kan dan vaak kiezen door welk gebied je wil fietsen, bijvoorbeeld door Drenthe, Brabant of Gelderland. Zo kan je de prachtige omgevingen van deze provincie nog beter leren kennen. 

 

Een hotel in de stad Utrecht

Een andere manier om je eigen land weer een stukje meer te ontdekken is door zelf een heerlijk hotel te boeken in bijvoorbeeld Utrecht. Wanneer je op zoek gaat naar hotels utrecht zal je er een hoop tegen komen. Dat is natuurlijk ook niet voor niks. Utrecht is namelijk een grote stad die veel te bieden heeft. Zowel hotels in het midden van de stad als hotels die wat meer aan de buitenkant liggen. Je kan een hotel kiezen naar je eigen voorkeur. Je kan hier vaak ook letten op je budget of juist faciliteiten die je heel belangrijk vindt. Bijvoorbeeld of het hotel een goed ontbijtbuffet of een zwembad heeft. In de provincie Utrecht is voor iedereen wel een hotel te vinden dat goed bij je past! 

Geef een reactie