Op vakantie in…

Op vakantie in…

Volgende week breekt de zomervakantie op vele plekken in het land aan. En dat betekent dat we ook weer op vakantie gaan. Maar daarvoor hoef je niet naar verre oorden af te reizen. Je kan ook lekker in eigen land weggaan. Dat is wel zo makkelijk. En Nederland heeft wat dat betreft ook een hoop te bieden. Meer dan je misschien zou denken. In deze blog vertel ik je daar over. Lees je mee?

De wonderen van Nederland

Nederland is maar klein en je kan dus overal in een dag wel naartoe. Dat maakt het wel zo divers en het gooit dus alle mogelijkheden open. Wist je dat er heel veel Nederlanders zijn die nog nooit naar de hoofdstad zijn geweest. Laat staan hoeveel mensen er zijn die andere delen van ons mooie en kleine landje nog nooit gezien hebben. Denk bij deze wonderlijke plekken bijvoorbeeld aan het wereldberoemde Rijksmuseum in Amsterdam. Dat is zeker een bezoekje waard.

Al het entertainment

Maar naast cultuur kun je ook gewoon plat vermaak vinden in ons kleine landje. Denk bijvoorbeeld aan de vele verschillende pretparken die we tot onze beschikking hebben. Zo is ervoor zowel jong als oud iets te vinden. Wellicht duik je meerdere dagen zo’n park in met de hele familie of maken jullie er een gezellig enkel dagje van, voor de afwisseling en de sensatie. Een toptijd is gegarandeerd! Zo zie je maar dat je daarvoor helemaal niet ver weg hoeft te gaan.

De natuur in

Ook is Nederland rijk aan een hoop mooie natuur plekken. Denk bijvoorbeeld aan de Veluwe. Dat is gelijk een mooie plek om te verblijven: een vakantiepark Veluwe met zwembad. Zo kan je de drukte ontsnappen en helemaal tot rust komen in de natuur. Daarnaast geeft een camping met een zwembad wel nog het echte camping gevoel, dus daar doe je ook niet voor onder als je vakantie in eigen land viert.

Van de stad

Op deze manier kan je er zelf voor kiezen wanneer je naar de stad reist. Je kan verschillende steden in Nederland bezoeken en zal dan dus ook alle verschillende sferen tegenkomen. Hartstikke leuk. Na een lange dag kom je dan weer terug in de rust van de natuur bij de camping overdekt zwembad en daar kan je weer opladen voor de avonturen van de volgende dag. Het is als het ware de perfecte balans, dat is toch alles wat je wilt in je vakantie.

Geef een reactie